SoulCollage®

Ken je SoulCollage® al?
Het is een schitterende methode om jezelf beter te leren kennen, prachtige dingen te maken en jezelf op een nieuwe, laagdrempelige en tegelijk indrukwekkende manier te leren kennen. SoulCollage® is het in kaart brengen van stukjes van je ziel.
Het enige wat je nodig hebt, is een kaart, afbeeldingen, een schaar en lijm, een kind kan de was doen.
SoulCollage® werd ontwikkeld door wijlen Seena Frost.
Op www.soulcollage.nl en www.soulcollage.com vind je meer informatie.

Collagecafé 

Elke 2e dinsdag van de maand heerlijk werken met SoulCollage®.
Inzichten (en misschien antwoorden op je vragen) krijgen, prachtige creaties maken.
Kom je vaker? Dan werk je vanzelf toe naar je hoogstpersoonlijke eigen kaartendeck!
We gaan heerlijk de verdieping opzoeken, verstild raken, ontroerd worden, lachen en creëren.
De ene keer werken we met een thema en de andere keer zonder.

Studio 13, Vispoortplein 16 in Zutphen
Van 9.30 tot 13.00
Kosten: € 33,- excl. BTW
Geef je op via copyenco@anoukplantinga.nl of 06-13362443

Jouw Bedrijf in Woord en Beeld workshop
Jouw bedrijf, dat is de moeite waard om in het licht te zetten. Tijdens deze workshop doen we dat in een kleine groep. Eerst nemen we de tijd om er woorden aan te geven. Wat betekent jouw bedrijf voor jou en voor je klanten? Waar staat jouw bedrijf voor en waar draait het om? Vervolgens gaan we jouw bedrijf in beeld brengen met gebruik van SoulCollage® Je maakt een unieke kaart die de kern van jouw bedrijf verbeeldt en via deze kaart krijg je nog meer inzicht en informatie. Laat je verrassen door de schoonheid en kracht van jouw eigen onderneming en doe mee. Deze workshop duurt 4 uur en kost € 55,- (excl.BTW)

De Ziel van jouw Zaak in beeld privé-consult

Tijdens dit 1-op-1 consult duik je diep in de Ziel van jouw Zaak. Wat betekent jouw bedrijf voor jou en voor je klanten? Waar staat jouw bedrijf voor en waar draait het om? We geven daar woorden aan en je gaat weer die vonk voelen, die hele diepe verbinding met waarom jij doet wat je doet. Daarna ga jij jouw bedrijf in beeld brengen met gebruik van SoulCollage® Je maakt een unieke kaart die de kern van jouw bedrijf verbeeldt en via deze kaart krijg je nog meer inzicht en informatie over wat jij doet. Laat je verrassen door de schoonheid en kracht van jouw eigen onderneming en maak een afspraak met mij. Dit consult duurt ongeveer 3 uur en kost € 230,- (excl.BTW)

 

Wanneer je zelf een groep (4 tot 8 personen) geïnteresseerden hebt, kom ik graag naar je toe voor een workshop SoulCollage®, al dan niet aan de hand van een thema. Ook bied ik SoulCollage® aan als onderdeel in trajecten, workshops en trainingen van en met anderen.