Miss RedGreen

Je hebt een mooie tekst geschreven. Een (e-)boek, een blog, webteksten….

Maar leest het wel lekker? Is de opbouw goed en hoe zit het met taalfouten? Vaak, ook al ben je goed met taal, zie je in je eigen teksten niet altijd even helder of het wel goed is. Je hebt er zo diep in gezeten, uren-, maanden-, misschien zelfs wel jarenlang. Om het dan nog vanuit een objectief oogpunt te kunnen beoordelen, kan een hele uitdaging zijn. Maar je wilt wel dat het goed is. Als je er zo veel van jezelf ingestopt hebt…

En dan…. is Miss RedGreen er voor je. Ik help je echt uit de brand. Ga met mijn scherpe (Red) doch respectvolle (Green) pen door jouw tekst en zorg ervoor dat deze nog beter wordt. Als ik door jouw tekst ben gegaan, is de tekst:

  • foutloos; spellings-, taal- en typefouten zijn verdwenen
  • in orde wat betreft interpunctie
  • leesbaar en begrijpelijk
  • logisch qua opbouw
  • zoveel mogelijk oorspronkelijk gebleven

Voor mij is het redigeren van tekst een feestje, ik ben er dol op! Geef mij een tekst en ik vis de taalfouten er zo uit, kijk graag naar hoe het nog beter kan en hoe ik jou kan helpen met het zo goed mogelijk overbrengen van jouw boodschap, jouw verhaal.

Wil jij een echt goede tekst afleveren? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag.