Ervaringen

Wat zeggen anderen over mij?

 

Anke Tragter
Twee jaar geleden wilde ik mijn website helemaal op de kop gooien. Al snel werd duidelijk dat het schrijven van een goede tekst niet zo eenvoudig was.
Anouk is samen met mij aan de slag gegaan. Ze liet me praten, stelde vragen, zorgde ervoor dat ik vanuit mijn hart begon te vertellen. Op die manier ontstond de tekst die echt mij als persoon liet zien. Dit was wat ik wilde.

Anouk heeft het beste in mij naar boven gehaald. Ze heeft me geleerd vanuit mijn hart te schrijven.
Vanaf het moment dat Anouk betrokken is geweest in mijn werk spreekt mijn website veel meer bezoekers aan. Mensen voelen zich geraakt en daardoor heb ik meer klanten aan kunnen trekken.
Anouk heeft me ook geleerd hoe ik op een andere manier blogs kan schrijven. Daar waar het eerst zakelijke en onpersoonlijke belerende teksten waren durf ik nu echt te laten zien wat ik denk en voel.

Ik zal iedereen die vastloopt in het schrijven van harte aanbevelen naar Anouk te gaan.
Door haar durf ik mezelf te laten zien.

Leonie Roering van Dichterbij-jezelf
Blog schrijven … het hoort erbij, staat mooi op de website, informatief en vol waarde voor je (toekomstige) cliënten. Maar hoe dan? Ik deed het omdat het moest. Ging op alle regeltjes letten, met als resultaat dat ik in mijn hoofd ging zitten, de focus kwijt was en een dag bezig was met een blog en aan het eind nog niet tevreden. Dat was voor mij de reden om deel te nemen aan de workshop ‘Wat schrijf je en hoe’. Het heeft mij veel praktische tips opgeleverd, een A-3 vol met onderwerpen voor een blog en vooral het vertrouwen dat ik vanuit mijn gevoel mag schrijven en niet vanuit alle regels die erbij horen. Het was prettig samenwerken met Anouk, ze straalt veel rust uit, de workshop was actief en mooie meditaties. Al met al een gezellige en leerzame middag! Dank je wel.

Ans Hoogland van InnerPulse
Ik ben heel blij met de ondersteuning van Anouk bij het maken van de salespage voor mijn online training Mindful en Relaxed Leven. In korte tijd weet zij echt de kern te pakken van het probleem en verlangen van de klant en hoe ik hen daarin kan helpen. Geen holle frasen of clichés, maar tekst die echt diep binnenkomt, die raakt in wat echt wezenlijk is voor de klant, beter dan dat ik dat zelf zou kunnen.

Tineke Postma van Veerkracht
‘Het contact met Anouk heb ik als heel prettig ervaren. Zij is een rustig en luisterend iemand, die meedenkt als het nodig is, vragen stelt en iets van zichzelf deelt. We kwamen redelijk snel tot de kern. Voor mij was het meest treffende dat zij mij bewust liet worden welke parels mij aangereikt waren door de feedback, die mijn cliënten hadden gegeven. Met de tips die ik van Anouk kreeg plus wat ik zelf had verzameld, heb ik er vertrouwen in dat de teksten op mijn website treffend kunnen  verwoorden wat ik graag wil overbrengen aan mijn (toekomstige) cliënten. Ik zou Anouk zeker bij een ander aanbevelen, sterker nog, dat heb ik al gedaan.’

Karin Spijkerman van Praktijk Aquamarijn:
´Via een blog bij Open Circles kwam ik op de website van Anouk terecht (Copy en Co). Haar werkwijze sprak mij aan. Ik heb haar gebeld en we maakten een afspraak bij mij thuis. Samen hebben we mijn website doorgenomen. Door haar verhelderende vragen en adviezen werd voor mij steeds duidelijker wat de kernboodschap is die ik wil vertellen. Anouk zei, als ik aan het praten was, welke woorden haar raakten en dat waren precies de juiste woorden om te gebruiken om mijn potentiële cliënten aan te trekken. Ook qua beeldmateriaal is voor mij nu duidelijk welke plaatjes mogen blijven en welke eraf gaan. Ik vond het heel fijn dat Anouk aanbood om bij mij thuis te komen. Het persoonlijk contact heeft echt een meerwaarde, omdat je meteen ziet en voelt hoe teksten kunnen kloppen (of juist niet). Door een-op-een te werken ontstaat het inzicht op dat moment. Ik vond het advies absoluut de moeite waard en ben blij dat ik nu weer op het juiste pad zit om verder te bouwen aan mijn website, teksten voor een folder, social media etc. Mijn vertrouwen is toegenomen dat ik met mijn woorden de juiste snaar weet te raken!´

Xandra van Hooff van GaveMensen schreef er een blog over: http://gavemensen.nl/damn-keihard-mn-kop-muur-geknald/